Het valua team

valua wordt gerund door moeder en dochter. We bundelen onze gezamenlijke passie voor vastgoed, en versterken u met onze complementariteit. Onze gemene deler, een aanstekelijk enthousiasme en een niet te evenaren doorzettingsvermogen.

anne

Anne Demeulemeester heeft als zelfstandig vastgoedmakelaar meer dan 30 jaar ervaring in de vastgoedsector. Ze ademt het vak en kent ook de regio rond het Pajottenland op haar duimpje. In elke buurt of elk gehucht heeft zij wel een succesvolle referentie op haar naam staan. Ze loodst ieder in één rechte lijn naar het gewenste eindresultaat.

Uschi De Neve

Uschi De Neve komt uit de juridische wereld en verzamelde bijna 10 jaar ervaring in de advocatuur en de bedrijfswereld. In een steeds complexer wordende sector als die van het vastgoed alwaar een gedegen juridische kennis onontbeerlijk is, is zij aldus de geknipte partner voor uw vastgoeddossiers.

Onze troeven

40 jaar ervaring

valua steunt op meer dan 40 jaar ervaring, in de juridische en de vastgoedsector. Dat merkt u als klant: aan de marktconforme prijzen en aan de uitgebreide kennis van de regio. Aan de juridische ruggensteun en aan de vaste hand die u door ingewikkelde vastgoeddossiers leidt.

À la carte dienstverlening

De eerste stap bij een zorgeloze vastgoedtransactie? Een goed gesprek. Daarop stemt valua zijn service af. U schakelt ons bij alle stappen van het (ver)koop- of (ver)huurproces in, of pikt er een bepaalde dienst uit. Kortom, een dienstverlening op maat, volledig afgestemd op úw behoeften. Géén standaardprocedures, geen eenheidsworst. Elk dossier is uniek, dus ook onze werkwijze.

Oog voor beide partijen

De doordachte service van valua heeft zowel oog voor de eigenaar, als voor de kandidaat-huurder of –koper. De jarenlange ervaring en verworven kennis stellen ons in staat perfect te kunnen inspelen op de noden in de sector.

  • Als eigenaar vertrouwt u op een transparante, duidelijke en continue communicatie alsmede een persoonlijke, op maat gemaakte dienstverlening, waarbij we alles op alles zetten opdat u de beste prijs voor uw woning bekomt.
  • Als koper of huurder steunt u op marktconforme prijzen, een interessant aanbod, een correcte en complete informatieverstrekking – zonder addertjes onder het gras.