Diensten op maat

U beslist welke stappen we samen zetten. Zo klopt u bij ons aan voor een volledige begeleiding van uw verkoop- of verhuurproces of schakelt u ons in voor slechts één of enkele van volgende diensten:

Vrijblijvende waardebepaling

Het geheim van een vlotte verkoop of verhuur? Een correcte waardebepaling. valua belooft u met zijn jarenlange ervaring en oog voor detail, een accurate schatting van uw pand.

Samenstellen van een sluitend verkoop/verhuurdossier

Bij de verkoop of verhuur van uw pand komen heel wat administratieve verplichtingen kijken. valua kent ze allemaal, en volgt ze stipt op. Van het EPC en het elektrisch keuringsattest, tot het bodemattest en de watertoets. U hoeft daar geen tijd in te steken.

Uitstippelen van een uitgekiende marketingstrategie

valua bedenkt samen met u een doordachte marketingstrategie. Sprekende foto’s en een heldere verkooptekst vuren we zowel online als offline op geïnteresseerden af. Ter plaatste overtuigen we bezoekers nogmaals van de sterktes van uw pand.

Steeds een betrouwbare begeleiding

Vanaf het verkenningsgesprek tot en met het verlijden van de authentieke akte, of het ondertekenen van het huurcontract: valua staat aan uw zijde tijdens alle stappen van de verkoop of verhuur. En dat doen we de klok rond, alle dagen van de week. Precies wanneer ú ons nodig hebt.
U mag er gerust in zijn: de inzet van valua is gegarandeerd. We rekenen ons ereloon pas door wanneer uw pand ook daadwerkelijk verkocht of verhuurd is. Samen gaan we dus voor het beste eindresultaat.